De Vrienden zijn muziekliefhebbers die het belangrijk vinden dat in Ridderkerk nu én in de toekomst een groot publiek kan blijven genieten van prachtige muzikale ervaringen in de klassieke, symfonische sfeer. De groeiende, enthousiaste Vriendenkring van meer dan 90 Vrienden en Dikke Vrienden en  Zakelijke Vrienden draagt hiervoor haar steentje bij. De leden van de Vereniging Vrienden denken mee over de doelen en beslissen over de plannen ter ondersteuning van het orkest.

De doelen van onze vereniging zijn:

  • het orkest ondersteunen in de ontwikkeling van muzikale prestaties
  • instrumenten in bruikleen verstrekken
  • financiële ondersteuning bij het organiseren van activiteiten

Ook Vriend van het orkest worden?

Er zijn verschillende manieren om het orkest te steunen. Een Vriend bent u wanneer u jaarlijks het bedrag van minimaal € 25,- aan de vereniging wilt overmaken. En Dikke Vriend wordt u door een jaarlijkse minimumbijdrage van € 140,00. Ook als u niet in financiële zin bijdraagt, kunt u toch het orkest steunen. Ook dan komen we graag met u in contact, wanneer u onderstaand formulier invult.

Voor de Dikke Vrienden of Zakelijke vrienden valt er ook te denken aan sponsoring met een specifieke bestemming, bijvoorbeeld voor aanschaf van een nieuw muziekwerk of instrument. Het bestuur is altijd bereid u meer informatie te verstrekken. U neemt contact met ons op via  vriend-rso@hetnet.nl  .

Door uw steun maakt u ook meer muziek mogelijk!

Ja, ik wil me graag aanmelden als Vriend van het Ridderkerks Symfonieorkest door onderstaand formulier in te vullen.Geef hieronder aan op welke wijze u vriend wil worden:

Namens het orkest van harte bedankt voor uw steun!

 


Vereniging Vrienden Ridderkerks Symfonieorkest

KVK inschrijving: V40346522

IBAN-rekeningnummer: NL30RABO 0381803155