Het Ridderkerks Symfonieorkest is op zoek naar nieuwe strijkers en een slagwerker!

Ben je het alleen studeren ook zat? Wil je met andere gezellige muzikanten werken aan mooie concertervaringen en ondertussen ook vooral veel plezier beleven? Dan pas je zeker binnen ons orkest.

Wij zoeken

Op dit moment hebben wij plaats voor nieuwe strijkers: 1e of 2e viool, altviool, cello en contrabas. We zoeken enthousiaste, gevorderde strijkers om de strijkersgroep aan te vullen.

Daarnaast zoekt het orkest ook nog één of twee slagwerker(s)Voor de veelal symfonische werken die het orkest speelt is het van belang dat je ‘uit de voeten kunt’ op de pauken. Er is eventueel een volledig slagwerk-instrumentarium beschikbaar.

Wij bieden

  • In een gezellige sfeer samen met een grote groep muzikanten van alle leeftijden hard werken aan klassieke muziekwerken.
  • drie tot vijf evenementen per jaar. De ene keer hebben de concerten een ‘zwaarder’ klassiek programma dan de andere keer.  Ook organiseren we geregeld andere muzikale evenementen, zoals deelname aan een theatervoorstelling, pleinconcert, een meespeeldag, een buitenconcert in de Efteling. Lees hier meer over onze evenementen.

Interesse?

Je bent van harte welkom op onze repetities. We repeteren op zaterdagochtend van 9:30 – 12:00 uur in het Geminicollege, Reyerweg 249 in Ridderkerk. Ook als je toch nog twijfels hebt, kom gerust eens kennismaken en meespelen. Je kunt het altijd vrijblijvend uitproberen. Daarna bekijken we of het van beide kanten bevalt, eventueel na een periode van meespelen.

Voor meer informatie of aanmelden, neem je contact op met onze secretaris:
Erica Houtman
Telefoon: 0180-464842
Email: info@ridderkerkssymfonieorkest.nl

Privacybeleid

Het Ridderkerks Symfonieorkest vindt het belangrijk om de privacy van haar leden, donateurs en geïnteresseerden te beschermen. Het orkest handelt volgens de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en heeft de verwerking van persoonsgegevens geregeld in een Privacybeleid. Het Privacy-beleid van de Stichting Ridderkerks Symfonieorkest vindt u hier.