Is een molletje meer of minder geen probleem?

In het orkest is er op dit moment plek voor, met name gevorderde, strijkers. Er is plaats bij:
– 1e en 2e violisten (incl. concertmeestersplaats)
– Altviolisten
– Celli (aanvoerdersplek bespreekbaar)

– Koperblazers: hoorn, trompet, trombone en tuba.

Daarnaast zoekt het orkest ook één of twee slagwerker(s). Voor de veelal symfonische werken die het orkest speelt is het van belang dat je ‘uit de voeten kunt’ op de pauken. Er is eventueel een volledig slagwerk-instrumentarium beschikbaar.

Wij bieden:

  • Gezelligheid
  • Muzikaal uitdagend en afwisselend programma
  • Een leuke, diverse groep mensen

We nodigen voor de vacatures bij de strijkers in het bijzonder conservatoriumstudenten en semi-professionals uit om te reageren. Gevorderde amateurmuzikanten met of zonder ambitie om een groep aan te voeren zijn natuurlijk ook welkom.

 

Interesse?

Wil je met andere gezellige muzikanten werken aan mooie concertervaringen en ondertussen ook vooral veel plezier beleven? Dan pas je zeker binnen ons orkest. Je bent van harte welkom op onze repetities. We repeteren op zaterdagochtend van 9:30 – 12:00 uur in de st. Joriskerk, Hovystraat 64, 2982 PE  in Ridderkerk.

Ook als je toch nog twijfels hebt, kom gerust eens vrijblijvend kennismaken en meespelen. Daarna bekijken we of het van beide kanten bevalt, eventueel na een periode van meespelen.

Om niet voor verrassingen te komen te staan, graag vooraf even een mail sturen of bellen. Voor meer informatie of aanmelden, neem je contact op met onze secretaris:
Erica Houtman
Telefoon: 0180-464842
Email: info@ridderkerkssymfonieorkest.nl

Het Ridderkerks Symfonieorkest is vindbaar op Instagram, Facebook en Twitter

Privacybeleid

Het Ridderkerks Symfonieorkest vindt het belangrijk om de privacy van haar leden, donateurs en geïnteresseerden te beschermen. Het orkest handelt volgens de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en heeft de verwerking van persoonsgegevens geregeld in een Privacybeleid. Het Privacy-beleid van de Stichting Ridderkerks Symfonieorkest vindt u hier.