Het Ridderkerks Symfonieorkest gaat loten verkopen voor nieuwe bladmuziek.

Op 14 september start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2019. Ruim 260.000 lotenverkopers gaan in het hele land op pad om hun club een financiële stimulans te geven. Dit doen ze niet zomaar. De leden van het Ridderkerks Symfonieorkest zetten zich dit jaar in om voldoende loten te verkopen om voor het komende jaar weer mooie muziek te kunnen maken.

Steun van de omgeving

Steun onze vereniging
Koop een lot en steun het Ridderkerks Symfonieorkest!

Geke Both, clubcoördinator van het RSO “Onze leden gaan zich dit jaar inzetten om extra geld op te halen voor de aanschaf en/of huur van kwalitatief goede bladmuziek. De aanschaf of huur van bladmuziek voor de symfonische muziek die wij graag spelen is kostbaar, maar wel essentieel om als vereniging te kunnen bestaan. Een amateur-muziekvereniging, zoals wij zijn, heeft hiervoor voldoende financiële middelen nodig. Wij hopen dat onze omgeving ons hierin steunt en we zo ons doel behalen! Op zaterdag 23 november 2019 geven wij een Najaarsconcert met werken van de componisten Fauré, Bizet, Franck en Piazolla. Dan is iedereen welkom om te genieten van deze prachtige muziek die alleen met de steun van onze omgeving tot stand kan komen.”

Vrienden, familie en inwoners in de omgeving van Ridderkerk dragen bij aan het clubdoel door een lot te kopen. Gelukkig is dat door de Grote Clubactie nog makkelijker gemaakt met een handige online tool. Lotenkopers maken kans op een van de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-.

Klik hier om mee te doen aan de actie! 

80% van de opbrengst gaat naar de club

De Grote Clubactie helpt sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het vergroten van de inkomsten door middel van lotenverkoop. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de clubkas. Iedere club bepaalt zelf specifieke clubdoelen. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december 2019. Vanaf 12 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Alvast bedankt voor de bijdrage, namens het hele orkest!