Lid worden

We zijn op het moment hard bezig met een ledenwervingsactie, want om eerlijk te zijn, kunnen we je hulp goed gebruiken. We zijn blij met onze strijkersgroep, maar jij past er zeker nog bij.

Naar wie zijn we op zoek

Ben jij een enthousiaste muzikant met een aantal jaar ervaring op (alt)viool, cello of bas? Wil je met ons werken aan mooie concertervaringen en ondertussen plezier beleven, dan pas je zeker binnen ons orkest.

Daarnaast zijn we op dit moment ook op zoek naar:

  • Een klarinettist
  • Een slagwerker
  • Trombonisten
  • Trompettisten

Wat bieden we je

Diverse klassieke muziekwerken, en zo’n vijf evenementen per jaar. De ene keer een zwaarder programma dan de andere keer, een dirigentencursus of een meespeeldag en de laatste jaren een concert in de Efteling. Ook altijd interessant is ons studieweekend, waar we behalve veel repeteren ook zeker tijd hebben voor interessante workshops of bijvoorbeeld avonden met een kampvuurtje.

Interesse?

Wij hopen van wel. Mocht je toch nog twijfels hebben, kom dan gerust meespelen. We repeteren op zaterdag om 9:30 – 12:00 uur in het Geminicollege, Reyerweg 249 in Ridderkerk. Je kunt het dan gratis een periode van 2 maanden uitproberen. Daarna bekijken we of het van beide kanten bevalt.

Mocht je meer informatie willen hebben, of beter nog, wil je je aanmelden, stuur dan even je e-mail met je gegevens als naam, adres, telefoonnummer en niet te vergeten je instrument naar info@ridderkerkssymfonieorkest.nl.

Strijkers gezocht

Contact

Het secretariaat

Erica Houtman
Ringdijk 496a

2987 VZ Ridderkerk
0180-464842

Repetities

Op zaterdagen van 09:30 – 12:00 uur.
Gemini College
Reijerweg 249
2983 AS Ridderkerk